ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φιλτράρισμα κατά

Περιοχή Χρήσης

Περιοχή Χρήσης

ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ενεργά φίλτρα

 • PROFUSION...

  Τιμή 9,90 €

  To Eyeshadow Blender Brush  είναι ένα κωνικό πινέλο ακριβείας εδικά σχεδιασμένο για την ειδική ανάμειξη των σκιών ματιών. Οι μαλακές του τρίχες είναι ιδανικές ώστε να απλώνουν απαλά και να διαχέουν τις αποχρώσεις, αφήνοντας ένα τέλειο και ομοιόμορφο αποτελέσματα.

 • RoRo Foundation Brush –...

  Τιμή 6,50 €

  Ιδανικό για υγρό make up. Είναι μεσαίου μεγέθους και έχει λευκές τριχούλες στο τελείωμά του.

  Το make up απλώνεται πολύ πιο εύκολα, ενώ εισχωρεί στους πόρους της επιδερμίδας

 • Small Blending Brush Rose...

  Τιμή 3,50 €

  Οι μακριές και απαλές τρίχες αυτού του πινέλου ανάμειξης εξασφαλίζει μιας λείας εφαρμογής και τέλεια μετάβαση των τόνων της σκιάς ματιών στα βλέφαρα.

 • MD Professionnel Blush...

  Τιμή 13,50 €

  Επαγγελματικό πινέλο υψηλής ποιότητας, με φυσική τρίχα, για την εφαρμογή του ρουζ.

 • REAL TECHNIQUES 242...

  Τιμή 8,50 €

  Το Real Techniques Brushes RT 242 Brightening Concealer Brush είναι η ιδανική επιλογή για όσες επιθυμούν προϊόντα πολλαπλών χρήσεων. Οι συνθετικές τρίχες του τοποθετούνται σταδιακά η μία πάνω στην άλλη, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όχι μόνο για να εφαρμόζετε concealer και να καλύπτετε τους κύκλους κάτω από τα μάτια, αλλά και για να εφαρμόζετε προϊόντα περιποίησης.

 • Πινέλο Μακιγιάζ Real...

  Τιμή 11,00 €

  Πινέλο foundation 04054 Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation ή των προϊόντων skincare στο πρόσωπό σας. Πυκνές τρίχες με γωνία για πλήρη κάλυψη. Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση.

 • Real Techniques για...

  Τιμή 12,50 €

  Το #1 πινέλο σε πωλήσεις! Το Expert Face Brush της Real Techniques είναι το ιδανικό πινέλο για την εφαρμογή και ανάμειξη υγρού ή κρεμώδους make up. Πινέλο για Εφαρμογή Foundation.

 • PROFUSION...

  Τιμή 14,00 €

  To Display Stand & Eyeshadow Brush αποτελείται από μια μεταλλική βάση ιδανική για την τοποθέτηση των μαγνητικών σας πινέλων και από ένα πινέλο σκιάς ματιών απαραίτητο για την τοποθέτηση όλων των σκιών.

 • Real Techniques Blush Brush

  Τιμή 12,90 €

  Πινέλο ιδανικό για την τοποθέτηση ρουζ και την δημιουργία άψογου αποτελέσματος στα κοψίματα κατά την διάρκεια του μακιγιάζ σας.

 • Real Techniques Πινέλο για...

  Τιμή 9,95 €

  Το Setting Brush της Real Techniques είναι το κλειδί για την ολοκλήρωση οποιουδήποτε look! Το πινέλο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει την τέλεια εφαρμογή, με υποαλλεργική συνθετική τρίχα, που επιτρέπει την ακρίβεια στην εφαρμογή και την κάλυψη με ένα μαλακό, λεπτό φινίρισμα.

 • Eye Shadow Brush Rose Gold...

  Τιμή 4,90 €

  Το Blending Brush Black Gold της FOLIA COSMETICS είναι ένα επαγγελματικό πινέλο για blending και σβήσιμο με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Χρησιμοποιείται τόσο με πουδρένιες όσο και με κρεμώδεις συνθέσεις.

 • Large Powder Brush Rose...

  Τιμή 8,50 €

  Το Large Powder Brush Rose Gold της FOLIA COSMETICS – είναι ένα επαγγελματικό, μαλακό, μεγάλο πινέλο για εύκολη εφαρμογή πούδρας είτε σε μορφή σκόνης είτε σε πεπιεσμένη μορφή.

 • Πινέλο contour Rose Gold /...

  Τιμή 8,50 €

  Το Contour Brush Rose Gold της FOLIA COSMETICS είναι ένα επαγγελματικό πινέλο με πλάγιο σχήμα, ιδανικό για σμίλευση ή σκίαση των ζυγωματικών. Χρησιμοποιείται με όλους τους τύπους πούδρας και κρέμας.

  • -15%

  ECO TOOLS- Find Your...

  Κανονική τιμή 24,80 € -15% Τιμή 21,08 €

  Το EcoTools Find Your Balance Kit - Limited Edition περιλαμβάνει μία μοναδική συλλογή από 4 πινέλα, ένα σφουγγαράκι και ένα κουτί συσκευασίας-αποθήκευσης που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.