ΑΡΧΙΚΗ

Λίστα προϊόντων του Profusion

Ενεργά φίλτρα

 • Profusion Colour Highlight...

  Τιμή 12,00 €

  Το Contouring και το strobing γίνονται πλέον με ευκολία χάρη στην Profusion 6 χρωμάτων Highlight & Contour παλέτα.

 • PROFUSION...

  Τιμή 11,50 €

  To Foundation Brush είναι ένα γεμάτο πινέλο σχεδιασμένο για υγρές και κρεμώδεις συνθέσεις. Το πυκνό σχήμα θόλου που διαθέτει είναι ιδανικό για την εφαρμογή, την ανάμειξη και την λείανση της βάσης του μακιγιάζ σας, αφήνοντας ένα ομοιόμορφο και άψογο φινίρισμα

 • PROFUSION...

  Τιμή 9,90 €

  To Eyeshadow Blender Brush  είναι ένα κωνικό πινέλο ακριβείας εδικά σχεδιασμένο για την ειδική ανάμειξη των σκιών ματιών. Οι μαλακές του τρίχες είναι ιδανικές ώστε να απλώνουν απαλά και να διαχέουν τις αποχρώσεις, αφήνοντας ένα τέλειο και ομοιόμορφο αποτελέσματα.

 • PROFUSION...

  Τιμή 14,00 €

  To Display Stand & Eyeshadow Brush αποτελείται από μια μεταλλική βάση ιδανική για την τοποθέτηση των μαγνητικών σας πινέλων και από ένα πινέλο σκιάς ματιών απαραίτητο για την τοποθέτηση όλων των σκιών.

  • -10%

  PROFUSION...

  Κανονική τιμή 34,90 € -10% Τιμή 31,41 €

  Τα πινέλα της σειράς MAGNETIX είναι κατασκευασμένα από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας και δακτύλιο αλουμινίου. Κάθε πινέλο στη βάση του διαθέτει ένα μαγνήτη για να μπορείτε να τοποθετείτε πάνω στο μεταλλικό πλαίσιο ώστε να είναι πάντα καθαρά και οργανωμένα!

 • PROFUSION...

  Τιμή 11,50 €

  To Contour Brush είναι ένα πινέλο μακιγιάζ για την εφαρμογή contouring, το οποίο με τις κοντές και πυκνές τρίχες του είναι ιδανικό για προϊόντα σε μορφή σκόνης ή κρέμας. Εφαρμόζει εξειδικευμένα όλους τους τύπους ρουζ, bronzer και highlighter, παρέχοντας επαγγελματικό και άψογο φινίρισμα.