ΑΡΧΙΚΗ

Λίστα προϊόντων του Technic

Ενεργά φίλτρα

 • Technic Colour Fix

  Τιμή 8,90 €

  Το Colour Fix Cream Corrector της Technic ήρθε για να διορθώσετε κάθε ατέλεια. Διαθέτει 8 αποχρώσεις, με κρεμώδη υφή, όπου η κάθε απόχρωση εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό κάλυψης στο μακιγιάζ σας. 

 • Technic Sierra Sunset 15...

  Τιμή 6,50 €

  Δημιουργήστε αμέτρητα και ξεχωριστά makeup looks με την παλέτα σκιών Technic Sierra Sunset 15 Eyeshadow Palette. Η παλέτα περιλαμβάνει 15 σκιές, ένας τέλειος συνδυασμός από μπεζ, καφέ και ιριδίζουσες αποχρώσεις με ματ και σατινέ φινίρισμα. Η παλέτα έρχεται σε μια κομψή συσκευασία. Έχουν μεγάλη διάρκεια για εκθαμβωτικό μακιγιάζ  ματιών που διαρκεί όλη μέρα !! Οι σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένες είτε να συνδυαστούν μεταξύ τους για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η παλέτα έρχεται σε μια κομψή συσκευασία .

  Περιεκτικότητα 15 x 2 gr

  Διαστάσεις παλέτας 17 x 9 x 2 cm

 • Technic Bronze And...

  Τιμή 6,20 €

  Δημιουργήστε αμέτρητα και ξεχωριστά makeup looks με την παλέτα σκιών Technic Bronze & Beautiful 15 Eyeshadow Palette. Η παλέτα περιλαμβάνει 15 σκιές, ένας τέλειος συνδυασμός από γήινες, μπρονζέ και χάλκινες αποχρώσεις με ματ και σατινέ φινίρισμα. Η παλέτα έρχεται σε μια κομψή συσκευασία. Έχουν μεγάλη διάρκεια για εκθαμβωτικό μακιγιάζ  ματιών που διαρκεί όλη μέρα !! Οι σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένες είτε να συνδυαστούν μεταξύ τους για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η παλέτα έρχεται σε μια κομψή συσκευασία .

  Περιεκτικότητα 15 x 2 gr

  Διαστάσεις παλέτας 17 x 9 x 2 cm