ΑΡΧΙΚΗ

Λίστα προϊόντων του Real Techniques

Ενεργά φίλτρα

 • REAL TECHNIQUES 242...

  Τιμή 8,50 €

  Το Real Techniques Brushes RT 242 Brightening Concealer Brush είναι η ιδανική επιλογή για όσες επιθυμούν προϊόντα πολλαπλών χρήσεων. Οι συνθετικές τρίχες του τοποθετούνται σταδιακά η μία πάνω στην άλλη, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όχι μόνο για να εφαρμόζετε concealer και να καλύπτετε τους κύκλους κάτω από τα μάτια, αλλά και για να εφαρμόζετε προϊόντα περιποίησης.

 • Πινέλο Μακιγιάζ Real...

  Τιμή 11,00 €

  Πινέλο foundation 04054 Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation ή των προϊόντων skincare στο πρόσωπό σας. Πυκνές τρίχες με γωνία για πλήρη κάλυψη. Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση.

 • Real Techniques για...

  Τιμή 12,50 €

  Το #1 πινέλο σε πωλήσεις! Το Expert Face Brush της Real Techniques είναι το ιδανικό πινέλο για την εφαρμογή και ανάμειξη υγρού ή κρεμώδους make up. Πινέλο για Εφαρμογή Foundation.

 • Real Techniques Blush Brush

  Τιμή 12,90 €

  Πινέλο ιδανικό για την τοποθέτηση ρουζ και την δημιουργία άψογου αποτελέσματος στα κοψίματα κατά την διάρκεια του μακιγιάζ σας.

 • Real Techniques Πινέλο για...

  Τιμή 9,95 €

  Το Setting Brush της Real Techniques είναι το κλειδί για την ολοκλήρωση οποιουδήποτε look! Το πινέλο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει την τέλεια εφαρμογή, με υποαλλεργική συνθετική τρίχα, που επιτρέπει την ακρίβεια στην εφαρμογή και την κάλυψη με ένα μαλακό, λεπτό φινίρισμα.